Flash

IMG_0757Jag har länge varit på jakt efter den perfekta lila ögonskuggan. Mina önskemål är att den inte ska dra för mycket åt röd utan vara ganska kall, gärna lavenderfärgad. Den får inte vara full av skimmer, men helst inte matt heller utan ska snarare ha en mjuk glans. OCH så ska den ha bra kvalle och inte smula eller bli fläckig på huden…

Japp…. Det tog tid som ni kanske förstår. Men nu, NU HAR JAG HITTAT DEN!! Skuggan Flash från Urban Decay kostar saftiga 190 kr men är så värd det. IMG_0773IMG_0798IMG_0805Här har jag tryckt på med fingret och sen suddat runt kanterna, behövs inget mer! När skuggan tunnas ut blir den en mjukt lila (nästan rosa) skugga som ser sjukt romantisk ut (samt blir en purrrrrfect transition shade (palla hitta svenska ord) av sig själv). Förresten ser ni hur fin den är till mina gröna ögon??!!! THEY B POPPIN’ IMG_0857Här inspirerades jag av Ursula från Lilla Sjöljungfrun och drog på ett par riktigt glossiga röda läppar till det lila! Jag tog även gloss på ögonlocken för det är det snyggaste och mest effektfulla jag vet. Min hy är lite röd av hur varmt och kvavt det var ute idag och jag hade ingen foundation utan bara en olja, så min bas är inte flawless, men whatever.

 • Bas
 • Clarins santal oil
 • Charlotte Tilbury bronze & glow highlighter
 • Ögon
 • Urban Decay single eyeshadow – Flash
 • IsaDora Insane volume mascara
 • Isadora lip glacé – 24 crystal
 • Bryn
 • Anastasia Beverly Hills dip brow pomade- Taupe
 • Lumene blueberry eyebrow shaping wax – dark blonde
 • Läppar
 • Charlotte Tilbury lip cheat lipliner – Savage rose
 • Rogue Dior lipstick – 999 (satin)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s