one eyeshadow only

IMG_1215Dior lipstick 999 / Nars Exhibit A blushIMG_0798Urban Decay eyeshadow FlashIMG_8681img_9075-e1498211400249.jpg

En sminkning jag ofta återvänder till när jag har kort om tid/idétorka är ett färgstarkt öga i valfri färg. Det ser så coolt och grafiskt ut + jag gillar att lägga gloss ovanpå om jag känner mig extra edgy. Packar på med fingret, suddar lite runt kanterna och packar på mascara, KLART! Om jag känner för att skapa en smokey eye senare på dagen är det superlätt. Gillar att para ihop dessa ögonen med dewy hy, bronzer och lite skirt läppglans. Ögonen får tala för sig själva.

One of my favorite looks, a one-coloured eye! When i’m not sure what to do i just slap on whatever color feel like, blend it slightly and pack on mascara. This look is so effective, just a block of color and that’s it! And it’s easily buildable so if i feel like making a smokey eye later on in the day it’s hella easy. I like to add some gloss ontop to make it a bit extra and editorial. Pair these statement eyes with some bronzer, clear gloss and glowing skin to make it a bit toned down (according to me, hehe). This is a good look to start with if you want to incorporate some more color in your makeup routine. 

IMG_1149Viseart Editorial Brights 08 palette

Perfekt palett för den här sortens looks. Jag vet att den är superdyr men jag lägger hellre mycket pengar på en palett och är nöjd sen är sprider ut cashen på budget. Det svider i plånboken men är värt det. Det här är den enda färgglada palett jag äger och jag kommer  aldrig behöva nån annan!

This Viseart palette is so dreamy. Yes, it’s expensive but i feel like it’s totally worth it. I don’t own any budget/drugstore eyeshadows. Instead i always invest in shadows with good quality. This is the perfect colorful palette and the only one that i need! 

4 Comments Add yours

 1. Saffron says:

  ÄLSKAR såna här looks!!

  Like

  1. Så sjukt effektfulla!! Fina du, tack!!

   Like

 2. Emma P says:

  Väldigt coola och snygga sminkningar och superfin palett! Jag har varit sugen på att köpa nåt från Viseart men jag har inte kommit mig för ännu.

  Like

  1. åh tack gulle du ❤ Viseart är OTROLIGT bra, vet det är dyrt men ändå, så värt

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s